Tündérvíz, szénsav mentes

Orvostanilag, biológiailag és kémiailag is bizonyított, hogy a szervezet a tökéletesen tiszta, pi-víz hatására, akár 50%-al hatékonyabb működéssel reagálhat.

Minden élőlénynek a testének legnagyobb térfogatú része: víz. Ha a víz a testben megfelelő minőségű, megfelelő tisztaságú ráadásul még természetes eredetű is, akkor minden szervünkre közvetve jótékony hatást gyakorol. A pi-víz közvetlenül a tisztító és méregtelenítő szerveinkre gyakorol a legnagyobb hatást, hiszen ezek az első szervek, amelyekkel a szervezetbe beáramlott folyadék először érintkezik. (vesék, máj, epe)

  • A pi-víz regenerálja és tisztítja a beteg sejteket.
  • Elősegíti a szervezetben felhalmozódott, és lerakódott méreganyag kiáramlását
  • Tehát méregtelenítő kúrákhoz is javasolt

Pí víz, mentes. Önnek is ajánjuk!

Mivel a víz steril, baktériummentes, adalék- és mesterségesanyag-mentes, ezért a kisbabáktól a legidősebb korosztálynak fogyasztási korlátok nélkül fogyasztható.
Az orvostudomány által, fogyasztásra javasolt folyadékmennyiség felnőtteknek: 2,5-4 liter

Visszaváltjuk!

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!
visszaváltom!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel! Erre biztosan számíthat: Ha rendelése meghaladja a 6000.- forintot, úgy a kiszállítás ingyenes.
tájékozódom!

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Nézze meg kedvezménnyel kapható termékeinket!

A következő termékek korlátozott ideig engedménnyel kaphatók. Ne hagyja ki a lehetőséget!

Kattintson most!