Lúgos - oxigénes technológia

Szervezetünk alapeleme a víz, aminek minősége és mennyisége döntő tényezők az ember egészségének alakulásában

Testünk több, mint 70%-a víz, ami azt jelenti, hogy egy 60 kg-os személynek testét minimum 42 kg tömegű víz alkotja. Emellett fontos tudnunk azt a tényt is, hogy egy felnőtt a testtömegéből, naponta átlagosan 2,5 kg folyadékot veszít, amit a szervezetének az egészséges működés érdekében folyamatosan pótolnia szükséges.

Egyszerű fejszámolással is igazolható, hogy e két alaptény már bizonyítja, hogy a szervezet működését leginkább a víz minősége és mennyisége határozza meg. Amikor a fogyasztott – vegyi vagy más jellegű idegen anyaggal szennyezett – víz belép a sejtekbe, megváltoztathatja a sejtek szerkezetét, akár DNS láncolatát is, amely az öregedés mellett számos betegség kialakulását eredményezheti.

Lúgos, oxigénes víz, Lúgosítási technológia

A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. Egy egyszerű példával illusztrálva, olyan mint amikor egy úszómedencének túl alacsony, vagyis savas a pH értéke, aminek következtében az algák és egyéb baktériumok elszaporodnak, amelyek szó szerint, a funkcióját tekintve használhatatlanná teszik az úszómedencét. A mai szintetikus világunk rohanó életmódjához hozzákapcsolódtak az egyszerűen és gyorsan elkészíthető ízfokozókban- és színezékekben gazdag élelmiszerek és mesterséges adalékanyagokban gazdag üdítőitalok.

Ezek miatt a modern kor emberének szervezete egyre több savasító anyag negatív hatásainak van kitéve, aminek során szinte sajnos tömegjelenséggé vált az elsavasodás. A szervezet a konkrét savasodási tünetek előtt, egyszerűen diagnosztizálható elő-tünetekkel jelez. Az elő-tünetek jelentkezhetnek rendszeres gyomor- és fejfájásokban, kellemetlen szájízzel, vese-, gyomor- és húgycsőgyulladásokkal, allergiás tünetekkel, ízületi betegségekkel és sok esetben még depressziós tünetekkel is.

Egy másik világszinten jelentkező probléma, az elhízás. Ennek felelősei is a legtöbb esetben a felhalmozódó savak, melyek nagy része zsírban kötődnek meg. Alapesetben egy egészséges szervezet a zsírt az anyagcsere folyamatok során elégeti, viszont egy elsavasodott szervezetbe szinte azonnal beépül.

Orvosi kutatások is bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami a legtöbb esetben a kialakult betegségeket közvetett reakción keresztül inaktiválja, ráadásul napokon belül az elsavasodás miatti rossz közérzetet is helyreállítja.

Több hetes rendszeres lúgos víz fogyasztásnál, már látható eredményeket tapasztalhat, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja azokat.

Az oxigén dúsítási technológia

Egy liter friss esővíz, vagy forrásvíz átlagosan 8-15 mg, az ivóvizünk már csak 3-5 mg oxigént tartalmaz. A palackozott üdítők, gyümölcslevek, kávék és a legtöbb adalékanyagos italok oxigén tartalma megközelítően nulla. A köztudatban ismert, hogy az oxigént a tüdőnkön, illetve a bőrünkön hasznosítja fel a szervezetünk, de orvosi kísérletekkel igazolt, hogy a élő szervezet az emésztőrendszerbe bejutott oxigént is képes hasznosítani.

A megivott oxigéndús vízből a molekuláris oxigén a száj-, a gyomor-, és a bél nyálkahártyáján keresztül felszívódva a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe (szív, máj, agy…stb.). Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a vér és a szervek oxigénhiányát, ezáltal csökkenti, oldja a fizikai és szellemi fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.

A gyomorba jutott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres! A vér parciális oxigénnyomása növekszik (nő a vérben lévő oxigén mennyisége).

Optimális és egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 25-40 mg/l oxigénes víz fogyasztásával érhetünk el. A 25 mg/l feletti oxigénes víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.
Az oxigénes víz  korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Tündérvíz Lúgox 40

Vásárlóink folyamatosan felmerülő új igényét teljesítve, a Tündérvíz fogyasztói által méregtelenítő- és lúgosító hatásairól már jól ismert Tündérvíz lúgos pH 9,1 vizünket töltjük fel az orvosi tisztaságú oxigénnel dúsított Tündérvíz Oxigén 40-nel.

Az új termékünk neve: Lúgos pH 9,1 + Oxigén 40 = Tündérvíz Lúgox 40. (kattintson a képre!)
Így most már két termék jótékony hatásai, mostantól egy termékben áll a kedves vásárlóink rendelkezésére.

Különösen ajánljuk:

 • sportolóknak,
 • intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek,
 • időseknek a sejtmegújulás folyamataihoz,
 • légzőszervi megbetegedésekben szenvedőknek (pl. asztma, allergia)
 • keringési betegségekben – szenvedőknek (pl. magas vérnyomás,  visszérbetegségek, fekélybetegségek…)
 • rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseként
 • fejfájással, migrénnel küszködőknek,
 • gyulladásos betegségekben szenvedőknek,
 • kimerült, nagy stressznek kitett embereknek
 • cukorbetegségben szenvedőknek
 • időseknek a sejtmegújulási folyamataihoz

Küldje el kérdését, üzenetét!

Kollégánk hamarosan válaszol Önnek. Kattintson a gombra!

reCAPTCHA is required.