A Pí-technológia

Ha Pí vizet iszik, szervezete életerős, energiában dúsabb lesz

A Pí víz lényege, rövid történet

Egyszerű, de mégis nagyon komoly Japán tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet 40 éve Japán tudósok fejlesztettek ki. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő, a testbe bekerülő folyadékokból.

Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek, csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a sejtekbe beépíteni. A szervezetben működő, többszintű tisztítási és kezelési folyamatokon keresztülhaladt vizet nevezték el a Japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóelemének. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék álagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.

Több éves kísérletezések eredményeként, szűrőbetétek, kerámia és nemesfém alkalmazásával létrehozták azt a készüléket, amely a szervezetben megtalálható tiszta vízfolyadékot, illetve azzal kompatíbilis, úgynevezett pi-vizet állít elő. Amikor az élő szervezet, e készülék által előállított vizet hasznosítja, akkor nem kell többletenergiát felhasználnia a bekerülő folyadékok tisztítására és kezelésére, hanem szinte azonnal hasznosítható alkotóelemként építi be a szervezet működési folyamataiba.

Ezáltal az élő test működési folyamatai gyorsabbakká és hatékonyabbakká válnak. Az ellenőrzési-, molekularendezési- és tisztítási folyamatokban megspórolt energiát, ezért a szervezet más szervezeti területekre tudja hasznosítani. (beteg sejtek regenerálásra, gyógyítási folyamatok gyorsítása és erősítése, a szervezetbe előzőleg már bekerült méreganyagok ürítése, mint pl. salakanyagok, zsiradékok, vízkő, klór, nehézfémek, felesleges mennyiségű ásványi-anyagok és ásványi-sók stb.)

Nem élet vize, de akkor mi?

A véleményem szerint a pi-víz kezdeti marketingtevékenysége az „Életvízzel” és egyéb túlfokozott fogalmakkal túlkapásokba ment át, mivel túl sok olyan dologgal akarták ezt a terméket felruházni, aminek bizonyos állításai a mai napig sem bizonyíthatóak egyértelműen. Ezzel nem a kísérleti eredményeket cáfolom meg, hiszen a saját termékünk ellenségévé válnék, hanem a túlzásokat szeretném a valóságszintre visszahozni.

Véleményem szerint kísérletekre csak akkor lehet hivatkozni, ha azt több tudományos szempontból is bizonyítottnak nyilvánította a tudomány. Megjegyzem, a pi-víz tudományos kísérleteit tudományosan bebizonyították. Egyes kereskedők és zavaros gondolkodású ember túlreagálása viszont elszakadt a valóságtól, ezért sokakban a termék egy szkepticizmust és cinikus véleményt épített ki, hozzáteszem: teljesen jogosan.

Cégünk egy olyan terméket nyújt vásárlói számára, amiről egyértelműen bizonyítható dolgokat állít, másrészt szeretné eloszlatni azt a homályos misztikus információfelleget, amelyet a pi-vízről a közszemléletbe a részinformációk, és a ferdítések következményeképpen korábban bekerült.

Ezért a régebbi egyénileg fabrikált marketing túlkapásokkal ellentétesen, nem csodagyógyszerként, vagy gyógyító- / gyógyszerkészítményként tekintsenek a pi-vízre, hanem egy tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú, alapvető alkotóelemre, amely magas szintű tisztasága miatt a szervezet hatékonyabban tud hasznosítani.

Orvostanilag, biológiailag és kémiailag is bizonyított, hogy a szervezet a tökéletesen tiszta, pi-víz hatására, akár 50%-al hatékonyabb működéssel reagálhat. A szervezetünk kb. 70%-a, agyunk már több mint 80%-a víz. Szerveink és molekuláink pi-vízzel, bizonyítottan hatékonyabban tudnak működni és regenerálódni. Az élet vizének adását, pedig meghagyjuk Annak, Aki tud is ilyet csinálni, és ráadásul ingyen adja minden embernek, aki kér Tőle. A Teremtő Isten fia, Jézus Krisztus tud adni élet vizet, mi nem!

„És a ki szomjúhozik, jöjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen.” 

Jelenések könyve 22:17

A legfontosabb hatásai, - kik fogyaszthatják?

Minden élőlénynek a testének legnagyobb térfogatú része: víz. Ha a víz a testben megfelelő minőségű, megfelelő tisztaságú ráadásul még természetes eredetű is, akkor minden szervünkre közvetve jótékony hatást gyakorol. A pi-víz közvetlenül a tisztító és méregtelenítő szerveinkre gyakorol a legnagyobb hatást, hiszen ezek az első szervek, amelyekkel a szervezetbe beáramlott folyadék először érintkezik.(vesék, máj, epe)

Mivel a víz steril, baktériummentes, adalék- és mesterségesanyag-mentes, ezért a kisbabáktól a legidősebb korosztálynak fogyasztási korlátok nélkül fogyasztható. Az orvostudomány által, fogyasztásra javasolt folyadékmennyiség felnőtteknek: 2,5-4 liter

A pi-víz regenerálja és tisztítja a beteg sejteket. Elősegíti a szervezetben felhalmozódott, és lerakódott méreganyag (pl.: rákos sejtek méreganyagai, belekbe és a sejtfalakra lerakódott salakanyagok) kiáramlását, tehát méregtelenítő kúrákhoz is javasolt.

Próbálja ki Ön is!

További kérdéseiket a következő e-mail címre küldhetik el: tunderviz@vipmail.hu

Kálcium: 54 mg/l
Magnézium: 35 mg/l
Nátrium: 30 mg/l
Vas: 0,08 mg/l
Hidrogén-Karbonát: 397 mg/l
Nitrát/Nitrit: nem kimutatható

Összes oldott ásványi anyag tartalom: 516 mg/l

Tricium: 0,5(50 évnél idősebb, védett rétegű víz)
pH: 7,5/8,8-9,1(lúgos és lúgox víz esetében)

Használjon főzéshez is Tündérvizet!

A Tündérvíz bármilyen étel- és italkészítményhez ajánlott, amihez víz kell. Hogy miért is? A vízvezetékrendszerünkbe bekerülő szennyeződések (klór, nehézfémek, bizonyos baktérium szörnyetegek) sajnos még forralással sem távolíthatóak el. Tündérvíz alkalmazásakor elkerülheti, hogy ezek a mérgek a szervezetébe kerüljenek. Másrészt a klór és az egyéb vegyületek, vegyszerek nem károsítják a gyomorfalat, nem hatástalanítják, és nem befolyásolják ételeinek(levesek, vízalapú készítmények) és italaink(tea, kávé, gyümölcsszörpök) kellemes ízeit és igazán élvezhető íz-anyagait. A Tündérvíz megőrzi, sőt kiemeli az ételeink és italaink íz-eszenciáit!

A kezelés fázisai - így készül a Pi Víz

1. Fázis:

20 mikronos mechanikus szűrő, amelyet egy nagyon-nagyon apró műanyag hálóközökkel bevont tekercs. Ez a mechanikai szennyeződéseket szűri ki és fogja fel a beáramló vízből. (pl.: apró homokszemcsék, fémszemcsék, rozsdadarabkák)

2.Fázis:

5 mikronos textilszűrő, amelyet úgy kell elképzelni, mint egy vastag cérnával körbetekert rudat kb.10 cm vastagon, amely a még apróbb mechanikai szennyeződéseket szűri ki, amelynek kiszűrésére az előző szűrőbetét már nem volt alkalmas.
(kisebb porszemcsék és szennyeződések)

3. Fázis:

Aktív-szénszűrő. Egy műanyag átlátszó plexi csőbetét aktív-szén darabkákkal van megtöltve, amely felfog minden íz- és szaganyagot, esetleges vegyi szennyeződéseket, amely a vízben esetlegesen előfordulhatnak. (klór, vegyszerek, szaganyagok stb.) Egyébként a forrásvíz önmagában tiszta és klórmentes, ezt a szűrőt csak azért
használjuk, hogy a víznek a minőségét tökéletesítsük.

4. Fázis:

2 mikronos viaszszűrő. Ez egy viaszhenger, amelyen nagyon apró réseken áramlik át a víz, felfogva a legapróbb szennyeződéseket is, ellenben a fontos nyomelemeket, ásványanyagokat még átengedi. (kalcium, magnézium, nátrium és az egyéb fontos nyomelemek)

5. Fázis:

Mi-8 Life Energy, pi-víz redukáló készülék, amely a beáramlott tökéletesen tiszta forrásvizet redukálja pi-harmatvizzé. Ebben a készülékben kerámia és nemesfém golyók mozognak a vízárammal egy ellentétes pólusú közegben, amely rendezi a víz molekuláit, és azokat többletenergiával tölti fel.

6.Fázis:

Csírátlanító, baktériummentesítő berendezés, amelyben egy ultra-viola lámpával van megvilágítva az átfolyó víz. Az ultraibolya sugárzásról tudni kell, hogy a baktériumokat és az élő mikroszervezeti egységeket inaktiválja, elpusztítja, hogy az erre kialakított élelmiszer ipari acéltartályba kerülve tökéletesen tiszta állapotban maradjon.

Küldje el kérdését, üzenetét!

Kollégánk hamarosan válaszol Önnek. Kattintson a gombra!

reCAPTCHA is required.