Akció!

Dellfy 10 literes gyerekvíz (visszaváltható, 10db) az ár cserekannával együtt értendő

20000 Ft 18000 Ft

Az akciós csomag ár tartalmazza:

10 db 10 L-es Dellfy(oxigénes gyerekvíz) 10.000 Ft helyett 8.000 Ft
+ 10 db 10 L-es kannabetét ára 10000 Ft
Kedvezmény mértéke: 20
% 
Darab ár: 1.000 Ft/db helyett 800 Ft/db
Liter ár: 80 Ft / liter

Az akciós csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni

20% KEDVEZMÉNY
Cikkszám: sku027 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Magyarországon az utóbbi évtizedekben nagyon sokat változott az ivóvíz minősége, sajnos nem pozitív irányba. Nagyon sok településen még a világháború idején beépített ivóvízvezetékeken szolgáltatják a vezetékes “ivóvizet”, ami sok helyen még a fogmosáshoz sem alkalmas. Ezenfelül nagyon sok holtág van a vízvezetékrendszerekben, ahol már több évtizede képződött baktérium rengeteg szennyezi az egész hálózatot, amit úgy próbálnak a szolgáltatók ellensúlyozni, hogy emelik a fertőtlenítőszerek mennyiségét. A magas koncentrátumban előforduló ezüst-nitrát és klór folyamatos fogyasztása rákos daganatokat idézhet elő, nem beszélve azokról a nehézfémekről ami több, mint fél évszázada beépített ólomvezetékekből válnak ki. És még egy megjegyzés az újratisztított vízzel kapcsolatban: Nagyon sok helyen a folyók vízét vagy szennyvizet tisztítják újra, aminek tisztítási technológián érdemes elgondolkodni. Lehetetlen, hogy olyan magas szinten tudott volna fejlődni a víztechnológia ipar, mint a vegyi- és gyógyszeripar. Bizonyos hormontabletták- és gyógyszerek vegyületeit, egyszerűen lehetetlen eltávolítani, ami újra visszakerülve a szervezetbe meddőséget és nemi zavarokat okozhatnak.

Persze sokan azt gondolják, hogy egy natúr forralással mindez eltávolítható, ami nem igaz.

Ha családjának jót akar, akkor használjon a konyhájában is Tündérvizet. Javasoljuk minden főzéshez, sütéshez, amihez víz szükséges.(levesek, kompótok, tea, kávé stb.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dellfy 10 literes gyerekvíz (visszaváltható, 10db) az ár cserekannával együtt értendő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük