Akció!

Dellfy és természetes Pí-víz (10 db x 19 liter, visszaváltható) Az ár ballonbetéttel együtt értendő

44000 Ft 41175 Ft

 

 

5×19 liter Pi-víz víz = 5×1575 Ft = 7.875 Ft
5×19 liter Dellfy víz = 5×1660 Ft = 8.300 Ft
Összesen a víz teljes ára: 19.000 Ft helyett 16.175 Ft(15% kedvezménnyel!)
+ 10 x 2500 Ft (összesen 25000Ft) betétdíj, ami visszaváltható!

15% A VÍZ ÁRÁBÓL!
Cikkszám: sku020 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Magyarországon az utóbbi évtizedekben nagyon sokat változott az ivóvíz minősége, sajnos nem pozitív irányba. Nagyon sok településen még a világháború idején beépített ivóvízvezetékeken szolgáltatják a vezetékes “ivóvizet”, ami sok helyen még a fogmosáshoz sem alkalmas. Ezenfelül nagyon sok holtág van a vízvezetékrendszerekben, ahol már több évtizede képződött baktériumrengeteg szennyezi az egész hálózatot, amit úgy próbálnak a szolgáltatók ellensúlyozni, hogy emelik a fertőtlenítőszerek mennyiségét. A magas koncentrátumban előforduló ezüst-nitrát és klór folyamatos fogyasztása rákos daganatokat idézhet elő, nem beszélve azokról a nehézfémekről, melyek a több, mint fél évszázada beépített ólomvezetékekből válnak ki. És még egy megjegyzés az újratisztított vízzel kapcsolatban: nagyon sok helyen a folyók vizét vagy a szennyvizet tisztítják újra, melynek tisztítási technológián érdemes elgondolkodni.  Lehetetlen, hogy olyan magas szinten tudott volna fejlődni a víztechnológiaipar, mint a vegy- és gyógyszeripar. Bizonyos hormontabletták- és gyógyszerek vegyületeit egyszerűen lehetetlen eltávolítani, ami újra visszakerülve a szervezetbe meddőséget és nemi zavarokat okozhatnak.

Persze sokan azt gondolják, hogy egy natúr forralással mindez eltávolítható, ami nem igaz.

Ha családjának jót akar, akkor használjon a konyhájában is Tündérvizet. Javasoljuk minden főzéshez, sütéshez, amihez víz szükséges.(levesek, kompótok, tea, kávé stb.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dellfy és természetes Pí-víz (10 db x 19 liter, visszaváltható) Az ár ballonbetéttel együtt értendő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük