Akció!

Lúgos és Pi víz (2x3db, 19 L visszaváltható ballon) az ár ballonbetéttel értendő

3×19 liter lúgos víz = 3×2300 Ft
3×19 liter természetes Pi víz = 3×1700 Ft

Összesen a víz teljes ára: 12.000 Ft helyett 10.200 Ft(15% kedvezménnyel!)
+ 6 x 2400 Ft (összesen 14.400Ft) betétdíj, ami visszaváltható!

24600 Ft

A hideg-meleg vízadagoló automatákhoz és egy speciális vízcsaphoz(fűtés/hűtés nélküli rendszer)használható kiszerelés. Az automaták használata egy magasabb szolgáltatás kategóriába tartozó vízhasználati megoldás. A vízadagoló automatákra helyezett ballonokból származó vizet, az automaták lehűtik és felforralják. A vízadagolókat otthonokban, irodákban, szolgáltató intézményekben alkalmazzák, ahol nagyon praktikussá és egyszerűvé teszik a vízfogyasztást.(hideg víz, kávéhoz és teához azonnali forróvíz szolgáltatást ad)

A göngyölegek tárolásánál nagyon figyelni kell, hogy hűvös, napfénytől és fagytól védett helyen legyen.

Orvosi kutatások is bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami a legtöbb esetben a kialakult betegségeket közvetett reakción keresztül inaktiválja, ráadásul napokon belül az elsavasodás miatti rossz közérzetet is helyreállítja. Több hetes rendszeres lúgos víz fogyasztásnál, már látható eredményeket tapasztalhat, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja azokat.

A 25 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat. Az oxigénnel dúsított víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
A kosár tartalma
Még üres a kosár!
Vásárlás folytatása
0