Akció!

Lúgos és Pi víz (2x3db, 19 L visszaváltható ballon) az ár ballonbetéttel értendő

25200 Ft 24600 Ft

3×19 liter lúgos víz = 3×2300 Ft
3×19 liter természetes Pi víz = 3×1700 Ft

Összesen a víz teljes ára: 12.000 Ft helyett 10.200 Ft(15% kedvezménnyel!)
+ 6 x 2400 Ft (összesen 14.400Ft) betétdíj, ami visszaváltható!

15% A VÍZ ÁRÁBÓL!
Cikkszám: sku034 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A hideg-meleg vízadagoló automatákhoz és egy speciális vízcsaphoz(fűtés/hűtés nélküli rendszer)használható kiszerelés. Az automaták használata egy magasabb szolgáltatás kategóriába tartozó vízhasználati megoldás. A vízadagoló automatákra helyezett ballonokból származó vizet, az automaták lehűtik és felforralják. A vízadagolókat otthonokban, irodákban, szolgáltató intézményekben alkalmazzák, ahol nagyon praktikussá és egyszerűvé teszik a vízfogyasztást.(hideg víz, kávéhoz és teához azonnali forróvíz szolgáltatást ad)

A göngyölegek tárolásánál nagyon figyelni kell, hogy hűvös, napfénytől és fagytól védett helyen legyen.

Orvosi kutatások is bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami a legtöbb esetben a kialakult betegségeket közvetett reakción keresztül inaktiválja, ráadásul napokon belül az elsavasodás miatti rossz közérzetet is helyreállítja. Több hetes rendszeres lúgos víz fogyasztásnál, már látható eredményeket tapasztalhat, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja azokat.

A 25 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat. Az oxigénnel dúsított víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lúgos és Pi víz (2x3db, 19 L visszaváltható ballon) az ár ballonbetéttel értendő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük