Akció!

Lúgos, lúgox, oxigénes, természetes Pí-víz és Dellfy víz (10db x 10 liter, visszaváltható) Az ár kannabetéttel együtt értendő

2 x 10 liter lúgos víz = 2 x 1000 Ft
2 x 10 liter oxigénes víz = 2 x 1000 Ft
2 x 10 liter természetes pi víz = 2 x 650 Ft
2 x 10 liter lúgox víz = 2 x 1150 Ft
2 x 10 liter Dellfy víz = 2 x 1000 Ft
A vizek teljes ára: 9.600 Ft helyett 8.450 Ft(12% kedvezmény!)
+ 10 x 800 Ft (összesen 8.000 Ft) betétdíj, ami visszaváltható!

A csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítőmenüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni

 

16450 Ft

Orvosi kutatások is bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami a legtöbb esetben a kialakult betegségeket közvetett reakción keresztül inaktiválja, ráadásul napokon belül az elsavasodás miatti rossz közérzetet is helyreállítja. Több hetes rendszeres lúgos víz fogyasztásnál, már látható eredményeket tapasztalhat, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja azokat.

A 25 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat. Az oxigénnel dúsított víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0