Barion Pixel

Tündérvíz, Matyó-mintás pi-víz 20 literes (visszaváltható)

Liter ár: 200 Ft / liter

2000 Ft balloncserével

4200 Ft ballon-betétdíjjal


Ha van Önnél visszaváltható ballon, válassza a Göngyölegnél a ‘ballon vissza’ opciót, és vegye meg a kívánt mennyiséget betétdíj nélkül!

Ha eltérő mennyiségű ballont/kannát szeretne visszaadni, azt itt teheti meg:

Eltérő számú visszaváltható göngyölegem van!


már 2000 Ft-tól!

Az utóbbi évtizedekben nagyon sokat változott az ivóvíz minősége, ám sajnos nem pozitív irányban. Nagyon sok településen még a világháború idején beépített ivóvízvezetékeken szolgáltatják a vezetékes “ivóvizet”, mely sok helyen még a fogmosáshoz sem alkalmas. Ezenfelül nagyon sok holtág van a vízvezetékrendszerekben, ahol már több évtizede képződött baktériumrengeteg szennyezi az egész hálózatot. A szolgáltatók ezt úgy próbálják ellensúlyozni, hogy emelik a vízbe kerülő fertőtlenítőszerek mennyiségét. A magas koncentrátumban előforduló ezüst-nitrát és klór folyamatos fogyasztása rákos daganatokat idézhet elő, nem beszélve azokról a nehézfémekről, melyek a több, mint fél évszázada beépített ólomvezetékekből válnak ki.
Nagyon sok helyen a folyók vizét vagy a szennyvizet tisztítják újra, melynek tisztítási technológián érdemes elgondolkodni, az szintén kétséges, hogy a víztechnológiaipar tudott-e olyan szinten fejlődni, mint a vegy- és gyógyszeripar. Bizonyos hormontabletták- és gyógyszerek vegyületeit például egyszerűen lehetetlen eltávolítani, ami újra visszakerülve a szervezetbe meddőséget és nemi zavarokat okozhatnak. Bár sokan azt gondolják, hogy egy egyszerű forralással mindez eltávolítható, ez sajnos nem így van.
Ha családjának jót akar, akkor használjon a konyhájában is Tündérvizet. Javasoljuk minden főzéshez, sütéshez, amihez víz szükséges (levesek, kompótok, tea, kávé stb.).

Pi-technológiáról bővebben:

https://www.tunderviz.hu/technologia.html

A kannák használatához szükséges csapot itt találja: https://tunderviz.hu/termek/vizcsap-20-literes-kannara/

 

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0