Tündérvíz szénsavmentes Pi-víz 20 literes matyó mintás (visszaváltható kiszerelésben)

3600 Ft

1 db 20 L pi-víz töltés = 1.400 Ft/db
1 db 20 L kannabetét = 2.200 Ft/db
Liter ár: 70 Ft/liter
Javasolt tartozék a kannához: vízcsap(800 Ft/db)

Az ár a kanna betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája, akkor a web áruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni kívánt kannák számát feltüntetni!

Cikkszám: sku084 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Az utóbbi évtizedekben nagyon sokat változott az ivóvíz minősége, ám sajnos nem pozitív irányban. Nagyon sok településen még a világháború idején beépített ivóvízvezetékeken szolgáltatják a vezetékes “ivóvizet”, mely sok helyen még a fogmosáshoz sem alkalmas. Ezenfelül nagyon sok holtág van a vízvezetékrendszerekben, ahol már több évtizede képződött baktériumrengeteg szennyezi az egész hálózatot. A szolgáltatók ezt úgy próbálják ellensúlyozni, hogy emelik a vízbe kerülő fertőtlenítőszerek mennyiségét. A magas koncentrátumban előforduló ezüst-nitrát és klór folyamatos fogyasztása rákos daganatokat idézhet elő, nem beszélve azokról a nehézfémekről, melyek a több, mint fél évszázada beépített ólomvezetékekből válnak ki.
Nagyon sok helyen a folyók vizét vagy a szennyvizet tisztítják újra, melynek tisztítási technológián érdemes elgondolkodni, az szintén kétséges, hogy a víztechnológiaipar tudott-e olyan szinten fejlődni, mint a vegy- és gyógyszeripar. Bizonyos hormontabletták- és gyógyszerek vegyületeit például egyszerűen lehetetlen eltávolítani, ami újra visszakerülve a szervezetbe meddőséget és nemi zavarokat okozhatnak. Bár sokan azt gondolják, hogy egy egyszerű forralással mindez eltávolítható, ez sajnos nem így van.
Ha családjának jót akar, akkor használjon a konyhájában is Tündérvizet. Javasoljuk minden főzéshez, sütéshez, amihez víz szükséges (levesek, kompótok, tea, kávé stb.).

Pi-technológiáról bővebben:

https://www.tunderviz.hu/technologia.html

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérvíz szénsavmentes Pi-víz 20 literes matyó mintás (visszaváltható kiszerelésben)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük