Akció!

Tündérvíz Lúgos, 10 literes (visszaváltható, 15db) Az ár göngyölegbetéttel értendő

Tündérvíz lúgos pH 9,1 10 Liter

Az akciós csomag ár tartalmazza:
15 db 10 L-es kannás lúgos pH 9,1 18.000 Ft helyett 14.400 Ft
+ 15 db 10 L-es kannabetét ára
18.000 Ft
Akciós ár, kannabetéttel: 32400 Ft
Kedvezmény mértéke: 20% 
Darab ár: 1.200 Ft/db helyett 960
 Ft/db
Liter ár: 96 Ft / liter

A csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítőmenüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni

Ajánlott hozzá csap vásárlása: https://tunderviz.hu/termek/vizcsap-10-literes-kannara/

 

32400 Ft

A Tündérvíz-termékek kiszerelései közül a legközkedveltebb fajta. 3-as gyűjtőcsomagolásban kapható termék, ezért nagyobb mennyiség szállítása és tárolása is nagyon egyszerűen megoldható. A gyűjtőcsomagolások akár 4 sor magasan is egymásra helyezhetők, ezért egy kisebb spájzban is tárolható akár nagyobb mennyiség is. A visszaváltható polietilén kanna környezetbarát kiszerelés, hiszen sterilizálás után többszöri használatra is alkalmas, a teljes elhasználódás után pedig a gyártócég ledarálva újra tudja hasznosítani. Elsősorban háztartásokba ajánlott kiszerelés, mivel a háztartás teljes ivóvízigénye megoldható belőle (egyéni vízfogyasztás, főzés és minden, amihez tiszta, minőségi víz szükséges).

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0