Barion Pixel

Lúgos – oxigénes technológia

Szervezetünk alapeleme a víz, melynek minősége és mennyisége döntő tényezők az ember egészségének alakulásában

Testünk több mint 70%-a víz, ami azt jelenti, hogy egy 60 kg-os személy testét minimum 42 kg tömegű víz alkotja. Emellett fontos tudnunk azt a tényt is, hogy egy felnőtt naponta átlagosan 2,5 kg folyadékot veszít a testtömegéből, melyet a szervezetnek az egészséges működés érdekében folyamatosan pótolnia szükséges.

Egyszerű fejszámolással is igazolható, hogy e két alaptény már bizonyítja, hogy a szervezet működését leginkább a víz minősége és mennyisége határozza meg. Amikor a fogyasztás során – vegyi- vagy más jellegű idegen anyaggal szennyezett – víz lép be a sejtekbe, megváltoztathatja a sejtek szerkezetét, akár DNS láncolatát is, amely az öregedés mellett számos betegség kialakulását eredményezheti.

Lúgos, oxigénes víz, Lúgosítási technológia

A legtöbb, betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. Egy egyszerű képpel szemléltetve, olyan ez, mint amikor egy úszómedence a pH-ja túl alacsony, és ezért az algák és egyéb baktériumok elszaporodnak benne. A mai szintetikus világunk rohanó életmódjával magával hozta az egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ízfokozókban- és színezékekben gazdag élelmiszereket és mesterséges adalékanyagokban gazdag üdítőitalokat.

Ezek miatt a modern kor emberének szervezete egyre több savasító anyag negatív hatásainak van kitéve, melynek során sajnos szinte  tömegjelenséggé vált az elsavasodás. A szervezet a konkrét savasodási tünetek előtt egyszerűen diagnosztizálható elő-tünetekkel jelez. Az elő-tünetek jelentkezhetnek rendszeres gyomor- és fejfájásokat, kellemetlen szájízet, vese-, gyomor- és húgycsőgyulladásokat, allergiás tüneteket, ízületi betegségeket és sok esetben még depressziós panaszokat is okozva.

Egy másik világszinten jelentkező probléma, az elhízás. A legtöbb esetben ennek felelősei szintén a felhalmozódó savak, melyek nagy része zsírban kötődik meg. Alapesetben egy egészséges szervezet a zsírt az anyagcsere-folyamatok során elégeti, viszont egy elsavasodott szervezetbe szinte azonnal beépül.

Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, mely legtöbb esetben a kialakult betegségeket közvetett reakción keresztül inaktiválja, ráadásul napokon belül az elsavanyodás miatti közérzetet is helyreállítja.

Többhetes, rendszeres fogyasztásánál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja, semlegesíti azokat.

Az oxigén dúsítási technológia

Egy liter friss esővíz vagy forrásvíz átlagosan 8-15 mg oxigént, az ivóvizünk azonban már csak 3-5 mg-ot tartalmaz. A palackozott üdítők, gyümölcslevek, kávék és a legtöbb adalékanyagos ital oxigén tartalma megközelítően nulla. A köztudatban ismert, hogy az oxigént a tüdőnkön, illetve a bőrünkön keresztül hasznosítja szervezetünk, de orvosi kísérletekkel igazolt, hogy az élő szervezet az emésztőrendszerbe bejutott oxigént is képes felhasználni.

A megivott oxigéndús vízből a molekuláris oxigén a száj-, a gyomor- és a bél nyálkahártyáján keresztül felszívódva a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe (szív, máj, agy stb.). Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a vér és a szervek oxigénhiányát, ezáltal csökkenti, oldja a fizikai és szellemi fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.

A gyomorba jutott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres! A vér parciális oxigénnyomása növekszik (nő a vérben lévő oxigén mennyisége).

Optimális és egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 25-40 mg/l oxigénes víz fogyasztásával érhetünk el. A 25 mg/l feletti oxigénes víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.
Az oxigénes víz  korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Tündérvíz Lúgox 40

Vásárlóink folyamatosan felmerülő új igényét teljesítve, a Tündérvíz fogyasztói által méregtelenítő és lúgosító hatásairól már jól ismert Tündérvíz lúgos pH 9,1 vizünket töltjük fel az orvosi tisztaságú oxigénnel dúsított Tündérvíz Oxigén 40-nel.

Az új termékünk neve: Lúgos pH 9,1 + Oxigén 40 = Tündérvíz Lúgox 40. (kattintson a képre!)
Így a két termék jótékony hatásai mostantól egy termékben áll a kedves vásárlóink rendelkezésére.

Különösen ajánljuk:

  • sportolóknak
  • intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek
  • időseknek a sejtmegújulás folyamataihoz
  • légzőszervi megbetegedésekben szenvedőknek (pl. asztma, allergia)
  • keringési betegségekben szenvedőknek (pl. magas vérnyomás,  visszérbetegségek, fekélybetegségek stb.)
  • rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseként
  • fejfájással, migrénnel küzdőknek
  • gyulladásos betegségekben szenvedőknek
  • kimerült, nagy stressznek kitett személyeknek
  • cukorbetegségben szenvedőknek

Küldje el kérdését, üzenetét!

Kollégánk hamarosan válaszol Önnek. Kattintson a gombra!

reCAPTCHA is required.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0