Barion Pixel

Lúgos – oxigénes technológia

Szervezetünk alapeleme a víz, melynek minősége és mennyisége döntő tényezők az ember egészségének alakulásában

Testünk több mint 70%-a víz, ami azt jelenti, hogy egy 60 kg-os személy testét minimum 42 kg tömegű víz alkotja. Emellett fontos tudnunk azt a tényt is, hogy egy felnőtt naponta átlagosan 2,5 kg folyadékot veszít a testtömegéből, melyet a szervezetnek az egészséges működés érdekében folyamatosan pótolnia szükséges.

Egyszerű fejszámolással is igazolható, hogy e két alaptény már bizonyítja, hogy a szervezet működését leginkább a víz minősége és mennyisége határozza meg. Amikor a fogyasztás során – vegyi- vagy más jellegű idegen anyaggal szennyezett – víz lép be a sejtekbe, megváltoztathatja a sejtek szerkezetét, akár DNS láncolatát is, amely az öregedés mellett számos betegség kialakulását eredményezheti.

Lúgos, oxigénes víz, Lúgosítási technológia

A legtöbb, betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. Egy egyszerű képpel szemléltetve, olyan ez, mint amikor egy úszómedence a pH-ja túl alacsony, és ezért az algák és egyéb baktériumok elszaporodnak benne. A mai szintetikus világunk rohanó életmódjával magával hozta az egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ízfokozókban- és színezékekben gazdag élelmiszereket és mesterséges adalékanyagokban gazdag üdítőitalokat.

Ezek miatt a modern kor emberének szervezete egyre több savasító anyag negatív hatásainak van kitéve, melynek során sajnos szinte  tömegjelenséggé vált az elsavasodás. A szervezet a konkrét savasodási tünetek előtt egyszerűen diagnosztizálható elő-tünetekkel jelez. Az elő-tünetek jelentkezhetnek rendszeres gyomor- és fejfájásokat, kellemetlen szájízet, vese-, gyomor- és húgycsőgyulladásokat, allergiás tüneteket, ízületi betegségeket és sok esetben még depressziós panaszokat is okozva.

Egy másik világszinten jelentkező probléma, az elhízás. A legtöbb esetben ennek felelősei szintén a felhalmozódó savak, melyek nagy része zsírban kötődik meg. Alapesetben egy egészséges szervezet a zsírt az anyagcsere-folyamatok során elégeti, viszont egy elsavasodott szervezetbe szinte azonnal beépül.

Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, mely legtöbb esetben a kialakult betegségeket közvetett reakción keresztül inaktiválja, ráadásul napokon belül az elsavanyodás miatti közérzetet is helyreállítja.

Többhetes, rendszeres fogyasztásánál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja, semlegesíti azokat.

Az oxigén dúsítási technológia

Egy liter friss esővíz vagy forrásvíz átlagosan 8-15 mg oxigént, az ivóvizünk azonban már csak 3-5 mg-ot tartalmaz. A palackozott üdítők, gyümölcslevek, kávék és a legtöbb adalékanyagos ital oxigén tartalma megközelítően nulla. A köztudatban ismert, hogy az oxigént a tüdőnkön, illetve a bőrünkön keresztül hasznosítja szervezetünk, de orvosi kísérletekkel igazolt, hogy az élő szervezet az emésztőrendszerbe bejutott oxigént is képes felhasználni.

A megivott oxigéndús vízből a molekuláris oxigén a száj-, a gyomor- és a bél nyálkahártyáján keresztül felszívódva a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe (szív, máj, agy stb.). Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a vér és a szervek oxigénhiányát, ezáltal csökkenti, oldja a fizikai és szellemi fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.

A gyomorba jutott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres! A vér parciális oxigénnyomása növekszik (nő a vérben lévő oxigén mennyisége).

Optimális és egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 25-40 mg/l oxigénes víz fogyasztásával érhetünk el. A 25 mg/l feletti oxigénes víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.
Az oxigénes víz  korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Tündérvíz Lúgox 40

Vásárlóink folyamatosan felmerülő új igényét teljesítve, a Tündérvíz fogyasztói által méregtelenítő és lúgosító hatásairól már jól ismert Tündérvíz lúgos pH 9,1 vizünket töltjük fel az orvosi tisztaságú oxigénnel dúsított Tündérvíz Oxigén 40-nel.

Az új termékünk neve: Lúgos pH 9,1 + Oxigén 40 = Tündérvíz Lúgox 40. (kattintson a képre!)
Így a két termék jótékony hatásai mostantól egy termékben áll a kedves vásárlóink rendelkezésére.

Különösen ajánljuk:

  • sportolóknak
  • intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek
  • időseknek a sejtmegújulás folyamataihoz
  • légzőszervi megbetegedésekben szenvedőknek (pl. asztma, allergia)
  • keringési betegségekben szenvedőknek (pl. magas vérnyomás,  visszérbetegségek, fekélybetegségek stb.)
  • rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseként
  • fejfájással, migrénnel küzdőknek
  • gyulladásos betegségekben szenvedőknek
  • kimerült, nagy stressznek kitett személyeknek
  • cukorbetegségben szenvedőknek

Kulcsszavak: Lúgos víz előnyei, egészséges ivóvíz, Ph-egyensúly fenntartása, lúgosító hatású víz, vízkészítés lúgosítással, természetes lúgosító víz, lúgos víz és immunrendszer, lúgosító italok, lúgos víz és hidratáció, egészséges életmód lúgos vízzel.

Küldje el kérdését, üzenetét!

Kollégánk hamarosan válaszol Önnek.

reCAPTCHA is required.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0