Barion Pixel

Asztali vízadagolók

Szempontok a vízadagoló vásárláshoz: Az elektromos/ventilátoros hűtésű vízadagolók olcsóbbak, azonban lassabban hűtik le a vizet, illetve kevésbé hideg vizet készítenek, mint a komresszoros társaik. Várható élettartamuk rendszeres vízkőtelenítés mellett 5-8 év. A kompresszoros/hűtőrácsos vízadagolók erősebb hűtési kapacitással rendelkeznek és a várható élettartamuk a tapasztalatok szerint, szakszerű használat mellett 15-20 év.  Álló vizadagolóknál van lehetősége még a digitális variációt választani bizonyos típusokból, ahol a meleg és a hideg víz hűmérsékletét is be tudja állítani. Ezen kívül vannak alsó ballonos vízadagolók, amiknél a ballont elrejtheti a vízadagoló aljába, ahonnan szivattyú szállítja a vizet a csaphoz, illetve a hideg és meleg-vizes tartályokhoz. Lehetősége van ciklikus szódás vízadagolót rendelni, ami 10 másodpercenként képes egy 2dl-es szódaadagot előállítani, illetve folyamatos szódás vízadagoló is elérhető, aminél nincs ilyen korlát. A szódás típusoknál co2 palackot is szükséges beszereznie. Helyhiány esetén a V32-es típust vagy az asztali vízdagolókat ajánljuk!

Visszaváltjuk!

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel! Egy biztos: Ha rendelése meghaladja a 10.000 forintot, úgy a kiszállítás ingyenes.

Nézze meg kedvezménnyel kapható termékeinket!

A következő termékek korlátozott ideig engedménnyel kaphatók. Ne hagyja ki a lehetőséget!

Küldje el kérdését, üzenetét!

Kollégánk hamarosan válaszol Önnek.

reCAPTCHA is required.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0