Duldner Albertné EV.

Tündérvíz üzem 2336 Dunavarsány-Erőspuszta

Magunkról

Palackozó üzemünket 2004-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy a biotermék piacon egy teljesen egyedülálló, ugyanakkor megfizethető és minőségi termékeket állítsunk elő, amelyeket széles körű szolgáltatásainkkal bocsátunk vásárlóink rendelkezésére. Az ötletben jelentős szerepet kapott mély-forrásvíz kutunk, amely kellemes, lágy és karakteres ízével alkalmas alapanyagot biztosít a Tündérvíz gyártásában.

Az igazán tiszta és természetes víz előállítás ötletének megvalósítását erősítette bennünk az, hogy a hazánkban túl sok az olyan élelmiszer, víztermék és üdítőital, amely telítve van szintetikus / mesterséges anyagokkal, úgynevezett „E-vitaminokkal”, amelynek túlnyomó része, az élő szervezet ellensége.

Ezek kifejezetten egészségtelen termékek, amelyek az emberek életét nap, mint nap lassú, de biztos méregként mérgezik. Az üzletekben kapható méregforrások mellé hozzájárulnak az otthoni ivóvíz szolgáltatásaink(csapvizeink) tényszerű, silány(bizonyított) minősége, ami sajnos további aggodalomra adhatna okot, ha nem lenne más választási lehetőség.

A csapvezetékeinkből származó vizeknél, szinte mindennapossá váltak a kitisztíthatatlan gyógyszermaradványok, hormonok jelenléte és a vegyszer és fertőtlenítőszer (klór) túladagolások. Ezek mellé tornyosulnak az ivóvízhálózatból származó rozsda és nehézfém szennyeződések, amelyek a szintetikus ételek és italok mellett újabb és újabb beláthatatlan egészségügyi károkhoz vezethetnek.

A Magyarországon több évtizede létrehozott, a mai vegyipar fejlődése mellett, már korszerűtlen ivóvíztisztító telepek technológiailag szinte képtelenek felzárkózni a vegyipar és gyógyszeripar által termelt napról napra újított vegyi-anyagok és gyógyszermaradványok kitisztítására.
Az Egyesült-államokban, már több mint 3 évtizede nem használják a vezetékes vizet sem ivóvíznek, sem élelmiszer előállításhoz.(főzéshez)

Az utóbbi évtizedben e tények hozzájárulásával is, többszörösére nőtt az emberek szervezetében felhalmozódott szintetikus vegyi anyagok jelenléte, aminek egészségügyi hatását,

ártalmait sajnos milliók tapasztalhatják vesebetegségekben, keringési zavarokban, gyomorbántalmakban, idegproblémákban és egyéb egészségügyi bántalmakban.

A Tündérvíz nevű termékeinkkel egy új utat nyitottunk a természetes élet világába, amellyel a szintetikus élelmiszereknek és a magasan szinten „vegyszennyezett” csapvíznek, „hadat” üzenünk.
A Stratégiánk nem a jól csengő „lufiszavak”, reklámanyagok és a marketingbombázás fundamentumára épül, hanem a termékeink és szolgáltatásaink minőségére.

Szolgáltatásainkkal vevőinknek lehetőséget biztosítunk, hogy a mindennapi ivóvízszükségletük, az egyéni beszerzési és szállítási nehézségek nélkül, cégünkkel egyenesen üzletébe, munkahelyére vagy otthonába kerülhessen. Termékeinket nem tömegcikknek terveztük, hanem olyan behatárolt vásárlóréteget kívánunk vele megcélozni, amely igényli a minőséget.
A Tündérvíz termékek megtalálhatóak Országos szinten a legtöbb reform- és biokereskedésben.

Elérhetőség

reCAPTCHA is required.

Tündérvíz kapcsolat

Cégnév:
Duldner Albertné EV. 2336 Dunavarsány-Erőspuszta
Info Email: tunderviz@vipmail.hu
Adószám: 55642969-2-33
Közösségi adószám: HU5562969
Palackozó üzem nyilvántartási száma: 54353554
Bejegyző bíróság: Pest Megyei Bíróság
ANTSZ: 486-2/ 2004
FELIR SZÁM: AA6400381

Információ és webáruháztól független megrendelés:

tunderviz@vipmail.hu

Telefon / fax / üzenetrögzítő: 24/473-605 (8-16 óráig)
Mobil: 70-263-6072 ; 20-9-758-586 (8-16 óráig)