Barion Pixel

Duldner Albertné EV.

Tündérvíz üzem 2336 Dunavarsány-Erőspuszta

Magunkról

Palackozó üzemünket 2004-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy a biotermék piacon teljesen egyedülálló, ugyanakkor megfizethető és minőségi termékeket állítsunk elő, amelyeket széleskörű szolgáltatásainkkal bocsátunk vásárlóink rendelkezésére. Az ötletben jelentős szerepet kapott mély-forrásvíz kutunk, amely kellemes, lágy és karakteres ízével alkalmas alapanyagot biztosít a Tündérvíz gyártásában.

Az igazán tiszta és természetes víz előállításának ötletét megerősítette bennünk az a tény is, hogy hazánkban túl sok az olyan élelmiszer, víztermék és üdítőital, amely telítve van szintetikus/mesterséges anyagokkal, úgynevezett „E-vitaminokkal”, melyek túlnyomó többsége az élő szervezet ellensége.

Ezek kifejezetten egészségtelen termékek, amelyek az emberek életére nap mint nap lassú, de biztos méregként hatnak. Az üzletekben kapható “méregforrások” mellett mindehhez az otthoni ivóvíz-szolgáltatásaink (csapvizeink) tényszerű, bizonyítottan silány minősége is hozzájárul, mely sajnos további aggodalomra adhatna okot, ha nem lenne más választási lehetőség.

A csapvezetékeinkből származó vizeknél szinte mindennapossá váltak a kitisztíthatatlan gyógyszermaradványok, hormonok jelenléte és a vegyszer és fertőtlenítőszer (klór) túladagolások. Ezek mellé jönnek az ivóvízhálózatból származó rozsda- és nehézfémszennyeződések, melyek a szintetikus ételek és italok mellett újabb és újabb beláthatatlan egészségügyi károkhoz vezethetnek.

A Magyarországon több évtizede létrehozott, a mai vegyipar fejlődése mellett már korszerűtlen ivóvíztisztító telepek technológiailag szinte képtelenek felzárkózni, hogy a vegyipar és gyógyszeripar által termelt és napról napra újított vegyi-anyagokat és gyógyszermaradványokat a vízből kitisztítsák.
Az Egyesült Államokban már több mint 3 évtizede nem használják a vezetékes vizet, sem ivóvíznek, sem élelmiszer előállításához, főzéshez.

Az utóbbi évtizedben e tények meglétével is többszörösére nőtt az emberek szervezetében felhalmozódott szintetikus vegyi anyagok jelenléte, melynek káros egészségügyi hatását és ártalmait sajnos milliók tapasztalhatják  pl. vesebetegségek,  keringési zavarok, gyomorbántalmak, idegproblémák, és egyéb egészségügyi gondok során.

Tündérvíz nevű termékeinkkel új utat nyitottunk a természetes élet világába, amellyel a szintetikus élelmiszereknek és a magas szinten „vegyszennyezett” csapvíznek „hadat” üzenünk.
A stratégiánk nem a jól csengő, ám üres szavakra, reklámanyagokra vagy a marketingbombázás fundamentumára épül, hanem a termékeink és szolgáltatásaink minőségére.

Szolgáltatásainkkal Vevőinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy a mindennapi ivóvízszükségletük, egyéni beszerzési és szállítási nehézségek nélkül, cégünk segítségével egyenesen üzletükbe, munkahelyükre vagy otthonukba kerülhessen. Termékeinket nem tömegcikknek terveztük, hanem olyan behatárolt vásárlóréteget kívánunk vele megcélozni, amely igényli a minőséget.
A Tündérvíz termékek megtalálhatóak országos szinten a legtöbb reform- és biokereskedésben.

Elérhetőség

reCAPTCHA is required.

Küldje el kérdését, üzenetét!

Kollégánk hamarosan válaszol Önnek.

Tündérvíz kapcsolat

Cégnév:
Duldner Albertné EV. 2336 Dunavarsány-Erőspuszta
Info Email: info@tunderviz.hu
Adószám: 55642969-2-33
Közösségi adószám: HU5562969
Palackozó üzem nyilvántartási száma: 54353554
Bejegyző bíróság: Pest Megyei Bíróság
ANTSZ: 486-2/ 2004
FELIR SZÁM: AA6400381

Információ és webáruháztól független megrendelés:

info@tunderviz.hu

Rendelésleadás telefonon: +36 70/263-6072 (8-15 óráig)

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0