Barion Pixel

Oxigén technológia

Oxigén, mint lételem

Az anyagcserefolyamatok legfontosabb eleme az oxigén és a víz. Általában elmondhatjuk, hogy az ember egészségi állapota nagymértékben összefügg a szervezet oxigén-szintjével.

Oxigénhiányos működés esetén az anyagcserefolyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje ilyenkor lecsökken. Ez olyan, mint amikor egy kályhában elzárjuk a levegőztetést, ezáltal az égési intenzitás lecsökken, majd egy idő után a tűz kialszik.

A szervezetben lezajló kémiai- és biológiai folyamatokhoz is ennyire nélkülözhetetlen a jó oxigénutánpótlás, hogy a szervezetben lezajló anyagcserefolyamatok megfelelő intenzitással működjenek.

Tehát, igen fontos, hogy a szervezet “kályhájában” minden salakanyag és égéstermék kikerüljön, ami igazán csak megfelelő mennyiségű és minőségű oxigénnel tud megvalósulni. Az oxigén a szervezetre való pozitív hatását az is bizonyítja, hogy az oxigénterápiát a daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére, sőt utókezelésekre is használják.

Fontos azonban kiemelni, hogy bár önmagában nem képes arra, hogy a rákos betegséget meggyógyítsa, az oxigénnel dúsított víz alkalmas lehet pl. a fent említett kezelések és utókezelések kiegészítésére, mivel számtalan jótékony hatása mellett a szervezet helyreállítási folyamatait bizonyítottan képes hatékonyabbá tenni.

Vizünk 40mg oxigént tartalmaz literenként.

Oxigénhiány következményei, tények

A sejtek oxigénellátását a sejtmembrán öregedése, az egészségtelen életmód (pl. a kevés mozgás, rossz táplálkozás, dohányzás, alkoholfogyasztás, stressz ) károsan befolyásolja, mely a sejtek anyagcsere zavaraihoz vezethetnek.

Az ember ilyenkor fáradékonyabbá és levertebbé válik, a szervezet elerőtlenedésekor gyakran nő a hajlam betegség kialakulására. Azonban, ha a szervezet elegendő oxigénhez jut, az anyagcserefolyamatok begyorsulnak, növekszik a sejtek energia szintje, a káros anyagok gyorsabban kikerülnek a szervezetből, melynek hatására nő az ember vitalitása, jelentősen javul közérzete.

Manapság a dinamikus, teljesítményorientált világ nyomásainak következményeként sajnos elég sokan küzdenek az oxigénhiány kellemetlen következményeivel.

Erőkifejtésnél, teljesítménynövelésnél, például sportoláskor, nehéz fizikai munka, illetve különféle betegségekből való felgyógyulás során szervezetünk még több oxigént igényel.

Az oxigénnel dúsított víz jellemzői:

Egy liter friss esővíz vagy forrásvíz átlagosan 8-15 mg oxigént, az ivóvizünk azonban már csak 3-5 mg-ot tartalmaz. A palackozott üdítők, gyümölcslevek, kávék és a legtöbb adalékanyagos ital oxigén tartalma megközelítően nulla. A köztudatban ismert, hogy az oxigént a tüdőnkön, illetve a bőrünkön keresztül hasznosítja szervezetünk, de orvosi kísérletekkel igazolt, hogy az élő szervezet az emésztőrendszerbe bejutott oxigént is képes felhasználni.

A megivott oxigéndús vízből a molekuláris oxigén a száj-, a gyomor- és a bél nyálkahártyáján keresztül felszívódva a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe (szív, máj, agy stb.). Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a vér és a szervek oxigénhiányát, ezáltal csökkenti, oldja a fizikai és szellemi fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.

A gyomorba jutott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres! A vér parciális oxigénnyomása növekszik (nő a vérben lévő oxigén mennyisége).

Optimális és egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 25-40 mg/l oxigénes víz fogyasztásával érhetünk el. A 25 mg/l feletti oxigénes víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.
Az oxigénes víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Hogyan, miben segít az oxigén?

  – sejtek megújításában
  – méregtelenítésben
  – betegségekből való gyorsabb felépülésben
  – gyógyszerek, gyógyhatású készítmények hatásfokának növelésében
  – a légzési panaszok csökkentésében
  – tápanyagok beépülésében a szervezetben
  – fájdalomcsillapításban
  – sebek, égési sérülések gyors, hegmentes gyógyulásában
  – ráncok kisimításában, az egészséges bőrfelület helyreállításában
  – krónikus fáradságérzet leküzdésében
  – jó és pihentető alvás feltételeinek kialakításában
  – a túlsúly csökkentésében

Kevesen tudják, hogy a túlsúly nem más, mint a szervezet normális reakciója! Mindenekelőtt három alapvető egyensúlyi tényezőt kell helyreállítani a szervezetben:

  – az egészséges sav-lúg egyensúlyt (Tündérvíz lúgos pH 9,1)
  – a sejtek egészséges oxigénszintjét (Tündérvíz oxigén 40)
  – a sejtek tisztulási folyamatát (Tündérvíz pi-harmatvíz)

Önnek is jó lehet?

Mindenkinek, aki vitalitását, közérzetét, teljesítő képességét szeretné javítani, de kiemelten ajánlatos:

  – sportolóknak
  – intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek
  – időseknek a sejtmegújulás folyamataihoz
  – sokat mozgó gyerekeknek, akik a környezet szennyezett levegőjét szívják
  – légzőszervi megbetegedésekben szenvedőknek (pl. asztma, allergia)
  – keringési betegségekben szenvedőknek (pl. magas vérnyomás, visszérbetegségek, fekélybetegségek…
  – rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseként
  – fejfájással, migrénnel küzdőknek
  – kimerült, nagy stressznek kitett személyeknek
  – cukorbetegségben szenvedőknek

Küldje el kérdését, üzenetét!

Kollégánk hamarosan válaszol Önnek.

reCAPTCHA is required.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0