Tündérvízzel ajánjuk! - Ganoderma kávé

ganoderma gomba

Az egész világ kávézik. Fiatalok és idősebbek egyaránt. Sok ezer tanulmányt készítettek a kávéról, amelyekből egyre világosabban látszik, hogy akár napi 4-5 csésze kávé sem ártalmas, sőt, a kávé antioxidáns-tartalma miatt bizonyos szempontból egészséges is, mert az antioxidánsok megvédenek a toxikus szabadgyököktől. A kávé serkenti az agyi vérkeringést, ezáltal frissítő hatása révén javítja a szellemi teljesítőképességet is.

Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok eredményei azt a feltevést erősítik meg, hogy a kávéfogyasztása koránt sem olyan káros, mint azt sokan gondolják.

Miért a DXN ganodermás kávéit válasszuk?

A kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a Ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN Ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását, ne fogyasszon mellette más kávét!

A modern kutatások alapján a Ganoderma gomba közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású “gyógynövény”, mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.

Modern életünkben főleg a javarészt húsfélékre épülő étrendünk vezet a szervezet elsavasodásához. A stresszes életvitel és a mozgáshiány gyakran vérkeringési zavarokhoz vezet. A DXN kávékat Ganoderma kivonattal, Ginzenggel, Macával (perui zsázsával) keverik az egészségesebb hatások elérése érdekében:

A DXN kávé megszüntetheti a szövetek elsavasodását, élénkítheti a vérkeringést, stimulálja az immunrendszert, antioxidánsokat tartalmaz, hangulatjavító hatása van, emeli az energiaszintet, csökkenti a fáradtságérzést.

Kávé, Tündérvíz, egészség: Ajánlott termékek

Az emberek hajlamosak elfelejteni a napi vitamin adagjukat bevenni, ellenben hallott-e már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?

A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó Ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

A DXN a világ legnagyobb Ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit több mint 100 országban, több mint 5 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.
A DXN Ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

Ezen az oldalon rendelhet a kávétermékekből:

Kattintson ide!

Küldje el kérdését, üzenetét! Hamarosan válaszolunk!
Örömmel vesszük érdeklődését. Kollégánk hamarosan válaszol Önnek!