Akció!

Pi víz, mentes 20 literes (visszaváltható, 10 db) Az ár göngyöleggel együtt értendő

32000 Ft 30800 Ft

Tündérvíz pi-víz 20 L (Akciós csomag tartalma: 10 db / 200 liter)

Az akciós csomag ár tartalmazza:
10 db 20 L-es pi-víz 12.000 Ft helyett 10.800 Ft
+ 10 db 20 L-es ballonbetét ára
20.000 Ft
Akciós ár, kannabetéttel: 30.800 Ft
Kedvezmény mértéke: 10% 
Darab ár: 1.200 Ft/db helyett 1.080
 Ft/db
Liter ár: 54 Ft / liter

Kannához rendelhető csap: 800 Ft/db

A csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítőmenüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni

 

9 db + 1 db ajándékba!

Leírás

Pi-technológia

Egyszerű, de mégis nagyon jelentős tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet japán tudósok fejlesztettek ki 40 éve. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő a testbe bekerülő folyadékokból.

Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú, kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a beépíteni. A szervezetben működő többszintű tisztítási és kezelési folyamaton keresztülhaladt vizet nevezték el a japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóeleme. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék állagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pi víz, mentes 20 literes (visszaváltható, 10 db) Az ár göngyöleggel együtt értendő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük