Akció!

Pi víz, mentes 20 literes (visszaváltható, 10 db) Az ár göngyöleggel együtt értendő

32000 Ft 30800 Ft

Tündérvíz pi-víz 20 L (Akciós csomag tartalma: 10 db / 200 liter)

Az akciós csomag ár tartalmazza:
10 db 20 L-es pi-víz 12.000 Ft helyett 10.800 Ft
+ 10 db 20 L-es ballonbetét ára
20.000 Ft
Akciós ár, kannabetéttel: 30.800 Ft
Kedvezmény mértéke: 10% 
Darab ár: 1.200 Ft/db helyett 1.080
 Ft/db
Liter ár: 54 Ft / liter

Kannához rendelhető csap: 500 Ft/db

A csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítőmenüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni

 

9 db + 1 db ajándékba!

Leírás

Magyarországon az utóbbi évtizedekben nagyon sokat változott az ivóvíz minősége, sajnos nem pozitív irányba. Nagyon sok településen még a világháború idején beépített ivóvízvezetékeken szolgáltatják a vezetékes “ivóvizet”, ami sok helyen még a fogmosáshoz sem alkalmas. Ezenfelül nagyon sok holtág van a vízvezetékrendszerekben, ahol már több évtizede képződött baktérium rengeteg szennyezi az egész hálózatot, amit úgy próbálnak a szolgáltatók ellensúlyozni, hogy emelik a fertőtlenítőszerek mennyiségét. A magas koncentrátumban előforduló ezüst-nitrát és klór folyamatos fogyasztása rákos daganatokat idézhet elő, nem beszélve azokról a nehézfémekről ami több, mint fél évszázada beépített ólomvezetékekből válnak ki. És még egy megjegyzés az újratisztított vízzel kapcsolatban: Nagyon sok helyen a folyók vízét vagy szennyvizet tisztítják újra, aminek tisztítási technológián érdemes elgondolkodni.  Lehetetlen, hogy olyan magas szinten tudott volna fejlődni a víztechnológia ipar, mint a vegy- és gyógyszeripar. Bizonyos hormontabletták- és gyógyszerek vegyületeit, egyszerűen lehetetlen eltávolítani, ami újra visszakerülve a szervezetbe meddőséget és nemi zavarokat okozhatnak.

Persze sokan azt gondolják, hogy egy natúr forralással mindez eltávolítható, ami nem igaz. 

Ha családjának jót akar, akkor használjon a konyhájában is Tündérvizet. Javasoljuk minden főzéshez, sütéshez, amihez víz szükséges.(levesek, kompótok, tea, kávé stb.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pi víz, mentes 20 literes (visszaváltható, 10 db) Az ár göngyöleggel együtt értendő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük