Akció!

Tündérvíz lúgos oxigénes, 20 literes (visszaváltható, 6db) Az ár cserekannával együtt értendő (20% kedvezmény a víz árából)

Az akciós csomag ár tartalmazza:

6 db 20 L-es Lúgox 40(lúgos-oxigénes víz) 13200 Ft helyett 10.560 Ft
+ 6 db 20 L-es kannabetét ára 13200 Ft
Akciós ár, kannabetéttel: 23760 Ft
Kedvezmény mértéke: 20
% 
Darab ár: 2.200 Ft/db helyett 1760 Ft/db
Liter ár: 88 Ft / liter

Az akciós csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni

 

23760 Ft

Orvosi kutatások is bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami a legtöbb esetben a kialakult betegségeket közvetett reakción keresztül inaktiválja, ráadásul napokon belül az elsavasodás miatti rossz közérzetet is helyreállítja. Többhetes, rendszeres lúgos víz fogyasztásánál, már látható eredményeket tapasztalhat, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, és nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja azokat.

A 25 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat. Az oxigénnel dúsított víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
A kosár tartalma
Még üres a kosár!
Vásárlás folytatása
0