Akció!

Tündérvíz Lúgox 40, 19 literes (5db, visszaváltható) Az ár göngyöleggel együtt értendő (20%kedvezmény a víz árából)

Az akciós csomag ár tartalmazza:

5 db 19 L-es ballonos Lúgox 40 (lúgos-oxigénes víz) 12.500 Ft helyett 10.000 Ft
+ 5 db 19 L-es ballonbetét ára
12.500 Ft (2.500 Ft / db)
Akciós ár, ballonbetéttel: 22.500 Ft =(10000 Ft +12.500 Ft)
Kedvezmény mértéke: 20% 
Darab ár: 2.500 Ft/db helyett 2000
 Ft/db
Liter ár: 131 Ft/liter helyett 105 Ft / liter

Az akciós csomag ára a ballon betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza ballonja a webáruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett ballonok számát feltüntetni

 

22500 Ft

Orvosi kutatások is bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami a legtöbb esetben a kialakult betegségeket közvetett reakción keresztül inaktiválja, ráadásul napokon belül az elsavasodás miatti rossz közérzetet is helyreállítja. Többhetes, rendszeres lúgos víz fogyasztásánál, már látható eredményeket tapasztalhat, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, és nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja azokat.

A 25 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat. Az oxigénnel dúsított víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0