Akció!

Tündérvíz oxigén 40, (oxigénes víz), 21 db x 5 Liter (visszaváltható), kannabetéttel együtt (10% kedvezmény a víz árából)

A csomag ára tartalmazza:

14700 Ft (21 db x 700 Ft) + 10500 Ft (21 x 500 db kannabetét) = 25.200 Ft helyett 23730 Ft
(
Akciós ár: 700 Ft/db helyett 630 Ft/db)
Akció mértéke: 10%
Liter ár: 126 Ft / liter

A csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont. Erre az ikonra rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák pontos számát feltüntetni.

23730 Ft

Oxigen40_5l_kanna(visszavalthatos)

A Tündérvíz-termékek kiszerelései közül a legközkedveltebb fajta. 3-as gyűjtőcsomagolásban kapható termék, ezért nagyobb mennyiség szállítása és tárolása is nagyon egyszerűen megoldható. A gyűjtőcsomagolások akár 4 sor magasan is egymásra helyezhetők, ezért egy kisebb spájzban is tárolható akár nagyobb mennyiség is. A visszaváltható polietilén kanna környezetbarát kiszerelés, hiszen sterilizálás után többszöri használatra is alkalmas, a teljes elhasználódás után pedig a gyártócég ledarálva újra tudja hasznosítani. Elsősorban háztartásokba ajánlott kiszerelés, mivel a háztartás teljes ivóvízigénye megoldható belőle (egyéni vízfogyasztás, főzés és minden, amihez tiszta, minőségi víz szükséges).

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0