Akció!

Tündérvíz, Pi víz, 19 literes (visszaváltható, 10 db) Az ár göngyölegbetéttel együtt értendő

43500 Ft 41650 Ft

Az akciós csomag ár tartalmazza:

10 db 19 L-es ballonos Pi-víz 18.500 Ft helyett 16.650 Ft
+ 10 db 19 L-es ballonbetét ára 25.000
 Ft
Akciós ár, kannabetéttel:  41.650 Ft
Kedvezmény mértéke: 10% 
Darab ár: 1.850 Ft/db helyett 1.665
 Ft/db
Liter ár: 97,4 Ft helyett 87,6 Ft / liter

Az akciós csomag ára a ballon betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza ballonja a webáruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett ballonok számát feltüntetni!

 

 

10% KEDVEZMÉNY
Cikkszám: sku040 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Pi-technológia

Egyszerű, de mégis nagyon jelentős tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet japán tudósok fejlesztettek ki 40 éve. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő a testbe bekerülő folyadékokból.

Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú, kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a beépíteni. A szervezetben működő többszintű tisztítási és kezelési folyamaton keresztülhaladt vizet nevezték el a japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóeleme. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék állagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérvíz, Pi víz, 19 literes (visszaváltható, 10 db) Az ár göngyölegbetéttel együtt értendő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük