Akció!

Tündérvíz, Pi víz, 19 literes (visszaváltható, 10 db) Az ár göngyölegbetéttel együtt értendő

41000 Ft 39300 Ft

Az akciós csomag ár tartalmazza:

10 db 19 L-es ballonos Pi-víz 17.000 Ft helyett 15.300 Ft
+ 10 db 19 L-es ballonbetét ára 24.000
 Ft
Akciós ár, kannabetéttel:  39.300 Ft
Kedvezmény mértéke: 10% 
Darab ár: 1.700 Ft/db helyett 1.530
 Ft/db
Liter ár: 89,5 Ft helyett 80,5 Ft / liter

Az akciós csomag ára a ballon betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza ballonja a webáruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett ballonok számát feltüntetni

 

 

9 db + 1 db ajándékba!
Cikkszám: sku040 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Egyszerű, de mégis nagyon komoly Japán tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet 40 éve Japán tudósok fejlesztettek ki. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő, a testbe bekerülő folyadékokból.

Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek, csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a sejtekbe beépíteni. A szervezetben működő, többszintű tisztítási és kezelési folyamatokon keresztülhaladt vizet nevezték el a Japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóelemének. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék álagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérvíz, Pi víz, 19 literes (visszaváltható, 10 db) Az ár göngyölegbetéttel együtt értendő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük