Akció!

Tündérvíz oxigén 40, 19 literes (visszaváltható, 8db) az ár a göngyölegek árát is tartalmazza

31600 Ft 29600 Ft

1 kiszerelés: 8 db 19 literes ballon
Az ár tartalma 8 x 1750 Ft/db + 8 x 2200 Ft betétdíj
31.600 Ft helyett 29.600 Ft (ballonbetétekkel együtt)

1.750 Ft/db helyett 1.500 Ft/db

Az akciós csomag ára a ballon betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza ballonja a webáruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett ballonok számát feltüntetni

 

15% KEDVEZMÉNY
Cikkszám: sku041 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Tündérvíz Oxigén 40:

Oxigénhiányos működés esetén az anyagcsere folyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje ilyenkor lecsökken. Ez olyan, mint amikor egy kályhába elzárjuk a levegőztetést, a tűz égési intenzitása lecsökken, majd egy idő után a tűz kialszik. A szervezetbe lezajló kémiai- és biológiai folyamatokhoz is ennyire nélkülözhetetlen a jó oxigén utánpótlás, hogy a szervezetben lezajló anyagcsere folyamatok megfelelő intenzitással működjenek. Tehát igen fontos, hogy a szervezet “kályhájában” minden salakanyag és égéstermék kikerüljön, ami igazán csak megfelelő mennyiségű és minőségű oxigénnel tud megvalósulni.
Az oxigén szervezetre való pozitív hatását még bizonyítja az is, hogy az oxigénterápiát a daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére, sőt utókezelésekre is használják. Ezt a kiegészítést és utókezelést, azért is jegyzem meg az ismertetőmbe, hogy eloszlassam azt a feltételezést, hogy az oxigénes víz önmagában képes lenne arra, hogy a rákos betegséget meggyógyítsa. Önmagában helyreállítani nem képes, viszont a számtalan jótékony hatása mellett, a szervezet helyreállítási folyamatait bizonyítottan képes hatékonyabbá tenni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérvíz oxigén 40, 19 literes (visszaváltható, 8db) az ár a göngyölegek árát is tartalmazza” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük