Barion Pixel

Tündérvíz, Pi-víz 20 literes (visszaváltható)

Liter ár: 100 Ft / liter

Ha rendelkezik azonos mennyiségű, tőlünk vásárolt csereballonnal/kannával, válassza a Göngyölegnél az “ugyanannyi cserém van” opciót!
Amennyiben eltérő számú ballont/kannát szeretne visszaadni, kérem ne módosítsa a gyöngyöleg opciót, helyette itt állítsa be a visszaváltást:

Eltérő számú göngyölegem van!

Abban az esetben, ha idegen ballonjai vannak, keressen minket telefonon!

2000 Ft

Az utóbbi évtizedekben nagyon sokat változott az ivóvíz minősége, ám sajnos nem pozitív irányban. Nagyon sok településen még a világháború idején beépített ivóvízvezetékeken szolgáltatják a vezetékes “ivóvizet”, mely sok helyen még a fogmosáshoz sem alkalmas. Ezenfelül nagyon sok holtág van a vízvezetékrendszerekben, ahol már több évtizede képződött baktériumrengeteg szennyezi az egész hálózatot. A szolgáltatók ezt úgy próbálják ellensúlyozni, hogy emelik a vízbe kerülő fertőtlenítőszerek mennyiségét. A magas koncentrátumban előforduló ezüst-nitrát és klór folyamatos fogyasztása rákos daganatokat idézhet elő, nem beszélve azokról a nehézfémekről, melyek a több, mint fél évszázada beépített ólomvezetékekből válnak ki.
Nagyon sok helyen a folyók vizét vagy a szennyvizet tisztítják újra, melynek tisztítási technológián érdemes elgondolkodni, az szintén kétséges, hogy a víztechnológiaipar tudott-e olyan szinten fejlődni, mint a vegy- és gyógyszeripar. Bizonyos hormontabletták- és gyógyszerek vegyületeit például egyszerűen lehetetlen eltávolítani, ami újra visszakerülve a szervezetbe meddőséget és nemi zavarokat okozhatnak. Bár sokan azt gondolják, hogy egy egyszerű forralással mindez eltávolítható, ez sajnos nem így van.
Ha családjának jót akar, akkor használjon a konyhájában is Tündérvizet. Javasoljuk minden főzéshez, sütéshez, amihez víz szükséges (levesek, kompótok, tea, kávé stb.).

A kannák használatához szükséges csapot itt találja:  https://tunderviz.hu/termek/vizcsap-20-literes-kannara/

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0