Tündérvíz szénsavmentes pi-víz 20 literes kannában (visszaváltható)

3200 Ft

 

A Bruttó ár tartalmazza:

1 db 20 literes szénsavmentes pi-víz 

1 db 20 L pi-víz töltés = 1.200 Ft/db
1 db 20 L kannabetét = 2000 Ft/db
Liter ár: 60 Ft/liter
Javasolt tartozék a kannához: vízcsap(500 Ft/db)

Összesen: 2.700 Ft(kannabetéttel együtt)

Az ár a kanna betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza ballonja a web áruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni kívánt kannák számát feltüntetni

 

Cikkszám: sku092 Kategóriák: , ,

Leírás

Magyarországon az utóbbi évtizedekben nagyon sokat változott az ivóvíz minősége, sajnos nem pozitív irányba. Nagyon sok településen még a világháború idején beépített ivóvízvezetékeken szolgáltatják a vezetékes “ivóvizet”, ami sok helyen még a fogmosáshoz sem alkalmas. Ezenfelül nagyon sok holtág van a vízvezetékrendszerekben, ahol már több évtizede képződött baktérium rengeteg szennyezi az egész hálózatot, amit úgy próbálnak a szolgáltatók ellensúlyozni, hogy emelik a fertőtlenítőszerek mennyiségét. A magas koncentrátumban előforduló ezüst-nitrát és klór folyamatos fogyasztása rákos daganatokat idézhet elő, nem beszélve azokról a nehézfémekről ami több, mint fél évszázada beépített ólomvezetékekből válnak ki. És még egy megjegyzés az újratisztított vízzel kapcsolatban: Nagyon sok helyen a folyók vízét vagy szennyvizet tisztítják újra, aminek tisztítási technológián érdemes elgondolkodni.  Lehetetlen, hogy olyan magas szinten tudott volna fejlődni a víztechnológia ipar, mint a vegy- és gyógyszeripar. Bizonyos hormontabletták- és gyógyszerek vegyületeit, egyszerűen lehetetlen eltávolítani, ami újra visszakerülve a szervezetbe meddőséget és nemi zavarokat okozhatnak.

Persze sokan azt gondolják, hogy egy natúr forralással mindez eltávolítható, ami nem igaz. 

Ha családjának jót akar, akkor használjon a konyhájában is Tündérvizet. Javasoljuk minden főzéshez, sütéshez, amihez víz szükséges.(levesek, kompótok, tea, kávé stb.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérvíz szénsavmentes pi-víz 20 literes kannában (visszaváltható)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük