Dellfy 19 literes gyerekvíz (visszaváltható kiszerelésben)

3950 Ft

Oxigén 40 19 L-es visszaváltható kiszerelésben

Dellfy 19 L gyerekvíz: 1.750 Ft
Műanyag PC ballonbetét: 2200 Ft(vízadagoló automatára)

Összesen: 3.950 Ft

Az ár a ballonok betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a web áruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett ballonok számát feltüntetni

Cikkszám: sku073 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Dellfy: A gyermekek kedvence

Vállalkozásunk a Dellfy-vel már egy több éve fennálló igényt elégít ki, hiszen az egészségtudatos vásárlóink már évek óta várják a gyermekeknek szánt termékünk piaci megjelenését.
A gyermekek legtöbbször az édes italokat válasszák, hiszen életüknek első éveiben az anyatej és a különböző tápszerek hozzászoktatják őket az édes ízekhez. Ez az első oka, hogy a fiatalok túlnyomó többsége az édes folyadékokat kívánja az életének későbbi szakaszában is. Önmagában ezzel az igénnyel nem lenne probléma, ha napjainkban az élelmiszerek túlnyomó része nem tartalmazna átlagon felüli cukrot vagy édesítőszert, legyen szó tejtermékekről, pékárukról vagy bármilyen készételekről. A túlzott cukorfogyasztás amellett, hogy függőséget okoz, hosszú távon betegségek táptalajává válhat.(érrendszeri megbetegedések, gyomorbántalmak, elhízás, elsavasodás stb..)

Ezért is láttuk jelentőségét annak, hogy tervezzünk egy olyan cukor-, édesítőszer-, színezék- vagy bármely adalékanyagtól mentes vízterméket, ami kreatívan és játékosan szeretteti meg a gyermekekkel a természetes forrásból származó tiszta vizet. Termékstratégiánk legfontosabb eleme, hogy a Dellfy-t fogyasztó gyermekek, amikorra eljutnak az életük tudatosabb szakaszához, addig a Föld legalapvetőbb eleméhez, az egészséges, tiszta vízhez szokjanak hozzá, és nem az „adalékokkal terhelt” folyadékokhoz.

A vidám-, egyedi-, időszakonként váltakozó „story” arculat a divatos gyűjtőcsomagolásával, és a mesés matrica levonóival teszi izgalmassá a gyermekek számára a Dellfy-t. Amellett, hogy a gyermekek büszkélkedhetnek a termék „trendy” megjelenésével, a szülők örömére nagy eséllyel kedvelik meg a selymes, lágy és természetes vizet, ami a későbbiekben is sokat számíthat a italfogyasztási szokásaik kialakulásában.

Az izgalmas, egyedi megjelenés mégsem a termék fő identitása, hanem inkább a tartalmi minőség. A Tündérvíz termékek, már közel egy évtizede bizonyítanak a magas minőséget igénylő bio- és reformtermékek vásárlói körében, ami önmagában is hitelesíti az új termékünket. A mélyfúrású kútból nyert, természetes minőségi víz, hasonlóan a többi Tündérvíz termékhez, tovább van kezelve egy Japán fejlesztésű-, többlépcsős-, professzionális szűrőtechnológiával, aminek következtében a piacon található vizek átlagánál egy jóval magasabb tisztaságszintű, selymes vízitalt kapunk eredményül. A kezelt víz egy raschig gyűrűs szaturáló rendszerben, orvosi tisztaságú oxigénnel kerül feldúsításra, aminek következtében a víz még lágyabbá, egészségesebbé és élvezhetőbbé válik. A végeredmény egy természetes, magas tisztaságú, oxigénnel „felturbózott” víz lesz, ami a cégünktől a DELLFY nevet kapta.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dellfy 19 literes gyerekvíz (visszaváltható kiszerelésben)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.