Akció!

Oxigénes víz, 20 literes (visszaváltható, 7db) Az árban a kannabetétek ára is benne van

28700 Ft 26306 Ft

 

Ebből a víz értéke: 13.300 Ft helyett csak 10.906 Ft
Egy kannára vetítve: 1.900 Ft helyett 1.558 Ft/ oxigénes víz töltés
Kedvezmény mértéke: 18%
Betétdíj: 7 x 2200 Ft a betétdíj összege: 15.400 (Visszaváltható, egyszeri költség!)

A csomag ára a kanna betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítőmenüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni!

 

18% KEDVEZMÉNY

Leírás

Oxigénhiányos működés esetén az anyagcserefolyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje ilyenkor lecsökken. Ez olyan, mint amikor egy kályhában elzárjuk a levegőztetést, így az égési intenzitás lecsökken, majd egy idő után a tűz kialszik. A szervezetben lezajló kémiai és biológiai folyamatokhoz is ennyire nélkülözhetetlen a jó oxigénutánpótlás, hogy a szervezetben lezajló anyagcserefolyamatok megfelelő intenzitással működjenek. Tehát, igen fontos, hogy a szervezet “kályhájából” minden salakanyag és égéstermék kikerüljön, ami igazán csak megfelelő mennyiségű és minőségű oxigénnel tud megvalósulni.
Az oxigén a szervezetre való pozitív hatását az is bizonyítja, hogy az oxigénterápiát a daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére, sőt utókezelésekre is használják. Fontos azonban kiemelni, hogy bár önmagában nem képes arra, hogy a rákos betegséget meggyógyítsa, az oxigénnel dúsított víz alkalmas lehet pl. a fent említett kezelések és utókezelések kiegészítésére, mivel számtalan jótékony hatása mellett a szervezet helyreállítási folyamatait bizonyítottan képes hatékonyabbá tenni.
A 25 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat. Az oxigénnel dúsított víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

A kannákhoz javasolt a vízcsap, mert a kitöltését egyszerűbbé teszi. Nem tartozék termék, tehát csak javasolt a vásárlása.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oxigénes víz, 20 literes (visszaváltható, 7db) Az árban a kannabetétek ára is benne van” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük