Pi víz, mentes 0,5 literes (1 karton / 12 db)

1680 Ft

Az ár tartalmazza:

1 gyűjtőcsomagolás(12 db) 0,5 szénsavmentes pi-víz
12 x 140 Ft = 1.680 Ft 
Darab ár: 140 Ft/db

 

Cikkszám: sku053 Kategória:

Leírás

Pi-technológia

Egyszerű, de mégis nagyon jelentős tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet japán tudósok fejlesztettek ki 40 éve. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő a testbe bekerülő folyadékokból.

Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú, kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a beépíteni. A szervezetben működő többszintű tisztítási és kezelési folyamaton keresztülhaladt vizet nevezték el a japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóeleme. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék állagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.

Kiszerelés

A Tündérvíz termékei közül jelenleg a legkisebb kapható kiszerelés. Kis mérete lehetővé teszi, hogy Tündérvíz termékeink bárhol, bármikor fogyaszthatók legyenek.  Praktikus rövidebb utazásokhoz, munkahelyi fogyasztáshoz, a kisebb űrtartalom miatt gyorsabban lehűthető és emellett egyszerűen és gyorsan fogyasztható.

12-es gyűjtőfóliákban kapható (Logisztikai nehézségek miatt a gyűjtőcsomagolásokat a megrendeléskor nem tudjuk megbontani).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pi víz, mentes 0,5 literes (1 karton / 12 db)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük