Akció!

Tündérvíz szénsavmentes pi-víz 5 literes visszaváltható (12 karton / 36db)

24120 Ft 21852 Ft

Az akciós csomag tartalmazza:

36 db 5 literes visszaváltható kiszerelésben
36 x 380 Ft = 15.120 Ft helyett 12.852 Ft
36 x 250 Ft = 9000 Ft
Összesen: 21.852 Ft
Kedvezmény mértéke: 15
% 
Darab ár: 420 Ft/db helyett 357 Ft/db
Akciós liter ár: 71,4 Ft / liter

Az ár a kanna betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája, akkor a web áruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni kívánt kannák számát feltüntetni

15% A VÍZ ÁRÁBÓL!
Cikkszám: sku098 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Pi-technológia:

Egyszerű, de mégis nagyon komoly Japán tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet 40 éve Japán tudósok fejlesztettek ki. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő, a testbe bekerülő folyadékokból.

Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek, csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a sejtekbe beépíteni. A szervezetben működő, többszintű tisztítási és kezelési folyamatokon keresztülhaladt vizet nevezték el a Japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóelemének. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék álagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérvíz szénsavmentes pi-víz 5 literes visszaváltható (12 karton / 36db)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük