Akció!

Tündérvíz lúgos 5 liter (visszaváltható, 21db) kannabetéttel együtt

23100 Ft 20580 Ft


Tündérvíz 5 L visszaválthatós kiszerelésű akciós csomag

Akció tartalma: 21 db 5 L lúgos víz pH 9,1 visszaváltható kannában
Akció mértéke: 20%
Ár: 600 Ft/db helyett 480 Ft/db

Összesen: 21 x 480 Ft + 21 x 500 Ft = 20.580 Ft

Az ár a kanna betétdíját is tartalmazza. Ha van visszaváltandó kannája, akkor a webáruház jobb oldali legördülő menüjében megtalálhatja azt az ikont, melyre rákattintva van lehetősége a visszaadni kívánt kannák számát feltüntetni.

20% A VÍZ ÁRÁBÓL!
Cikkszám: sku026 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Lúgos víz

A legtöbb, betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. Egy egyszerű képpel szemléltetve, olyan ez, mint amikor egy úszómedence a pH-ja túl alacsony, és ezért az algák és egyéb baktériumok elszaporodnak benne. A mai szintetikus világunk rohanó életmódjával magával hozta a gyors és “egyszerű” élelmiszereket és üdítőitalokat, amelyek miatt a szervezet egyre több savas anyagot kénytelen elszenvedni, aminek következtében egyre több savféleség halmozódik fel benne (pl. szénsav, tejsav, zsírsavak, húgysav stb.).

A savtúltengés következtében a betegségeket előidéző baktériumok szaporodásnak indulnak, melyek konkrét betegségeket (pl. *REFLUX betegséget, torokbetegségeket, gyomorbetegségeket, vesebetegségeket, húgycsőgyulladásokat, allergiák, depressziót, izületi megbetegedéseket, krónikus fáradtságot stb.) válthatnak ki. A másik, világszinten kialakult probléma pedig az, hogy a szervezetben felhalmozódó savak nagy részét testünkben a zsír köti meg, így az elhízás egyik leggyakoribb felelősei szintén a savak. Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, mely legtöbb esetben a kialakult betegségeket inaktiválja, ráadásul napokon belül a közérzetet is helyreállítja.

Többhetes, rendszeres fogyasztásánál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja, semlegesíti azokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérvíz lúgos 5 liter (visszaváltható, 21db) kannabetéttel együtt” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük