Akció!

Tündérvíz lúgos oxigénes víz 10 L (visszaváltható, 10db) Az ár cserekannával együtt értendő

21500 Ft 19200 Ft

Az akciós csomag ár tartalmazza:

10 db 10 L-es Lúgox 40(lúgos-oxigénes víz) 11.500 Ft helyett 9.200 Ft
+ 10 db 10 L-es kannabetét ára 10000 Ft
Kedvezmény mértéke: 20
% 
Darab ár: 1.150 Ft/db helyett 920 Ft/db
Liter ár: 92 Ft / liter

A csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítő menüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni

 

20% KEDVEZMÉNY
Cikkszám: sku028 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Magyarországon az utóbbi évtizedekben nagyon sokat változott az ivóvíz minősége, sajnos nem pozitív irányba. Nagyon sok településen még a világháború idején beépített ivóvízvezetékeken szolgáltatják a vezetékes “ivóvizet”, ami sok helyen még a fogmosáshoz sem alkalmas. Ezenfelül nagyon sok holtág van a vízvezetékrendszerekben, ahol már több évtizede képződött baktérium rengeteg szennyezi az egész hálózatot, amit úgy próbálnak a szolgáltatók ellensúlyozni, hogy emelik a fertőtlenítőszerek mennyiségét.

A magas koncentrátumban előforduló ezüst-nitrát és klór folyamatos fogyasztása rákos daganatokat idézhet elő, nem beszélve azokról a nehézfémekről ami több, mint fél évszázada beépített ólomvezetékekből válnak ki. És még egy megjegyzés az újratisztított vízzel kapcsolatban: Nagyon sok helyen a folyók vízét vagy szennyvizet tisztítják újra, aminek tisztítási technológián érdemes elgondolkodni. Lehetetlen, hogy olyan magas szinten tudott volna fejlődni a víztechnológia ipar, mint a vegyi- és gyógyszeripar. Bizonyos hormontabletták- és gyógyszerek vegyületeit egyszerűen lehetetlen eltávolítani, ami újra visszakerülve a szervezetbe meddőséget és nemi zavarokat okozhatnak.

Sokan azt gondolják, hogy egy natúr forralással mindez eltávolítható, ami nem igaz.

Ha családjának jót akar, akkor használjon a konyhájában is Tündérvizet. Javasoljuk minden főzéshez, sütéshez, amihez víz szükséges. ( levesek, kompótok, tea, kávé stb. )

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérvíz lúgos oxigénes víz 10 L (visszaváltható, 10db) Az ár cserekannával együtt értendő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük