Akció!

Tündérvíz Lúgox 40, 5 literes (visszaváltható, 21db) Az ár göngyölegbetéttel együtt értendő (12% kedvezmény a víz árából)

Az akciós csomag ár tartalmazza:

21 db 5 L-es kannás Lúgox 40 (lúgos-oxigénes víz) 13.650 Ft helyett 12.012 Ft
+ 21 db 5 L-es kannabetét ára 10500
 Ft
Akciós ár, kannabetéttel: 22512Ft
Kedvezmény mértéke: 12% 
Darab ár: 650 Ft/db helyett 572
 Ft/db
Liter ár: 114 Ft / liter

A csomag ára a kannák betétdíját is tartalmazza. Ha van vissza kannája a webáruház jobb oldali gördítőmenüjében megtalálhatja azt az ikont, amire rákattintva van lehetősége a visszaadni tervezett kannák számát feltüntetni

 

22512 Ft

A Tündérvíz-termékek kiszerelései közül a legközkedveltebb fajta. 3-as gyűjtőcsomagolásban kapható termék, ezért nagyobb mennyiség szállítása és tárolása is nagyon egyszerűen megoldható. A gyűjtőcsomagolások akár 4 sor magasan is egymásra helyezhetők, ezért egy kisebb spájzban is tárolható akár nagyobb mennyiség is. A visszaváltható polietilén kanna környezetbarát kiszerelés, hiszen sterilizálás után többszöri használatra is alkalmas, a teljes elhasználódás után pedig a gyártócég ledarálva újra tudja hasznosítani. Elsősorban háztartásokba ajánlott kiszerelés, mivel a háztartás teljes ivóvízigénye megoldható belőle (egyéni vízfogyasztás, főzés és minden, amihez tiszta, minőségi víz szükséges).

Fizethet bankkártyával!

Kiszállítás?

Olvassa el, hova szállítunk, milyen feltételekkel!
Erre számíthat: Ha vízrendelése meghaladja a 10.000.- forintot göngyölegbetét nélkül, ebben az esetben a kiszállítás ingyenes.


Elolvasom!

Visszaváltás

Olvassa el, hogyan váltsa vissza kiürült kannáit, ballonjait, így csökkentve megrendelése összegét a visszaváltandó göngyölegek árával!

Elolvasom!
Kosár tartalma
There are no products in the cart!
Vásárlás folytatása
0