Barion Pixel

Tudatos vízfogyasztás és környezetvédelem

Visszaváltható természetvédelem a Tündérvíznél!

A világot ajándékba kaptuk unokáinktól. Hallottad már ezt? Tartozunk a meg sem született generációknak azzal, hogy élhetően hagyjuk rájuk a bolygót, amikor mi már nem leszünk. Ha egyetértesz ezzel, nyilván igyekszel a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni magad után. Ezt jelenti a természetbarát életmód!

Az emberek pedig szeretnek hozzájuk hasonlókkal barátkozni, szocializálódni. A természetvédő olyan ételeket eszik, olyan dolgokat vásárol, aminek gyártói szintén természetbarát technológiákat használnak. Így erősíti, támogatja mások munkáját a közös cél érdekében.

Számodra is fontos a környezetvédelem?

Te hogy vagy ezzel? Talán fontosnak érzed, hogy a világ élhető maradjon, a környezetvédelem szélesedjen, vagy tökmindegy, majd megoldja a problémákat a következő generáció? Tegyük hozzá: azon problémákat, amiket mi generáltunk, de nem varrtuk el a szálakat… – Ez nyilván felelőtlen dolog, és évtizedek múlva nem vet jó fényt generációnkra.

A magad módján tégy tehát azért, hogy ez másként legyen! Például fogyassz egészséges, természetes vizet, és figyelj a göngyölegre! Nézd meg, mit hagysz magad után!

Van aki azért iszik ásványvizet, mert az egészséges. Mások pedig azért, mert nem megfelelő minőségű víz folyik a csapból lakóhelyükön. Bármiért is iszod, láthatod mennyi üres petpalack marad hátra, amelyek begyűjtése, feldolgozása a környezetvédelem újabb problémáit generálja!

A Tündérvíz az első, talán ha nem az egyetlen, ahol visszaváltható palackokban, kannákban érkezik a tiszta forrásvíz! Figyelj: megveszed az első adagot, s vele a kannát, palackokat, a göngyöleget. A következő vásárlásnál pedig csak cserélni kell. Az üres göngyöleg visszamegy újrafelhasználásra!

Ennek több előnye is van!

1. Nincs műanyag hulladék! – Jobban nem is védheted a természetet, mert egyszerűen nem keletkezik szemét, üres petpalack.

2. A második vásárlástól kezdődően csak a víz árát kell megfizetni, ami igen gazdaságos. Hiszen új csomagolást, göngyöleget nem kell vásárolni, mert az csupán cserélődik.

3. Egészséges, kristálytiszta forrásvizet kapsz igen kedvező áron.

4. Kimaxolhatod saját környezettudatosságodat. Lelket nyugtató, hogy megteszed a tőled telhetőt a környezet védelmében.

A Tündérvizet webshopunkból rendelheted, a megrendelést házhoz szállítjuk! (Tájékozódj szállítási feltételeinkről!) Kedvezményes csomagajánlataink érik a pénzüket! – Kattints, nézd meg őket, rendelj még ma!
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0